ÇEVREME DUYARLIYIM DEĞERLERİME SAHİP ÇIKIYORUM PROJESİ

Okulumuzda Çedes projesi kapsamında Ekim ayı değerleri olan edep,saygı ve nezaket kavramlarını özümseme,günlük hayattaki önemini kavrama becerilerini üst düzeyde kapsayıcılığının farkına varılması konusunda görsel,işitsel örneklerle ele alındı.Türk dili ve edebiyati 11.siniflarda yer alan Hikaye ünitesinde Memduh Şevket Esendal'ın Hasta hikayesi bu kapsamda işlendi ve değerlendirildi.12.sinif Türk dili ve edebiyatı dersinde hikaye ünitesinde yer alan Sevinç Çokum'un Yeniden Bahar olsa hikayesi yine bu değerler çerçevesinde ele alınarak işlendi.Ayrıca okulumuz 12-A sınıfı öğrencileri tarafından edep,saygı,nezaket kavramlarına örnek günlük hayatımızda sıkça kullandığımız cümleler görsel materyaller kullanarak okul panosu oluşturdu.

24.10.2023 113

29-11-202324-10-2023