Ecem TOPALOĞLU - Okul Müdürü

1988 yılında Milas’ta doğdum. İlkokulu Zekeriya Gümüşkesen İlkokulu’nda, ortaokulu Merkez Ortaokulu’nda okudum. Liseyi Ortaklar Anadolu Öğretmen Lisesi’ni kazandım ve bu okuldan 2006 yılında mezun oldum. Aynı yıl Gazi Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi İngilizce Öğretmenliği bölümüne girdim. 2011 yılında üniversiteden mezun olup 2012 yılında Rize merkeze bağlı bir köy okulu olan Karasu Ortaokulu’nda göreve başladım. 2014 yılında Rize Kurtuluş İlkokulu’nda görev yaptıktan sonra Marmaris İhsan Mermerci Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne tayin oldum. Bu lisede 1 yıl müdür yardımcılığı olmak üzere toplam 6 yıl görev yaptım. Sonrasında İçmeler Halit Narin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi proje okulunda görev yapmaya hak kazandım. Ancak bu okulda fiilen görev yapmak nasip olmadı. 2021 yılında Milas Cumhuriyet Anadolu Lisesi’nde müdür yardımcısı olarak çalışmaya başladım.01.11.2023 tarihi itibari ile okulumuza müdür olarak görevlendirildim. Marmariste bulunduğum süreçte ikinci üniversite kapsamında aöf Türk Dili ve Edebiyatı bölümünü okudum. Evli ve bir kız çocuk annesiyim.